Jump to content

County Elections 2022, Results service

Timo Salmisaari

Centre Party of Finland

Timo Salmisaari

South Karelia
№ 265
Elected
Votes318
Calculated1,066.600

100% of county's votes counted

Votes

In advance216
In election day102
Total318

Share of the vote in the county

In advance0.7%
In election day0.6%
Total0.7%

Vote distribution

Loading
Vote distribution
MunicipalityVotesShare of the vote
Ruokolahti10131.8%
Imatra10031.4%
Lappeenranta8827.7%
Luumäki123.8%
Taipalsaari92.8%
Parikkala41.3%
Lemi20.6%
Rautjärvi20.6%
Savitaipale00.0%

Election promises

  1. 1
    1. Toisistamme välittäminen ja keskinäinen huolenpito maakuntamme palvelujen ohjaajina. Elämme kaikki yhdessä ja jokaisella tulisi olla ympärillään tukiverkosto; perheen jäsenet, ystävät, läheiset ja tarvittavat tuen ammattilaiset. Tunnistamme toistemme tuen, avun, hoivan ja hoidon tarpeet. Ikäihmisille olemme velkaa hyvinvointimme luomisen. Lapsille ja nuorille pitää tarjota mahdollisuus jatkaa paremman maailman tekemistä. Tämä ei ole mahdollista ilman ekologisten muutosten ja ilmastonmuutoksen hallintaa. Olemme toisiamme varten.
  2. 2
    2. Uudistuvat lähipalvelut, jotka koostuvat vastaanottopalvelujen lisäksi monista muista palveluista. Kehittyvä sosiaali- ja terveysasema on oltava joka kunnassa. Elinympäristöön tehtävän työn avulla luodaan yhteisöllistä ja elinympäristöä vahvistavaa toimintaa. Kodin älylaitteet ilmoittavat, että kaikki ei ole kunnossa ja ammattilaiset saapuvat nopeasti kotiin. Arjen tarpeissa ovat mukana omaiset ja heidän tuetun työnsä lisäksi mukana ovat järjestöt ja vertaistuki. Yhteydet vertaistukeen ja kokemusasiantuntijoihin toteutuvat vaivattomasti ja globaalisti
  3. 3
    7. Tasapainoinen ja hallittu talouden pito – Samalla rahalla enemmän. Ilman tätä menetämme mahdollisuudet keskeisten arvojemme ylläpitämiseen. Ilman kovista arvoista huolehtimista pehmeät arvot katoavat. Jos raha loppuu, loppuu tasavertainen hyvinvointi. Maailmassa ei missään ole hyvinvointia ilman hallittua taloutta. Tämä taas ei mahdollista ilman megatrendien, kuten ilmaston muutoksen hallintaa.Tähän sisältyy Ihmislähtöinen, turvallisuutta ja hyvinvointia tuottava digitalisaatio. Tämä etenee joka tapauksessa. Keskeistä on kenen ehdoilla? Olemmeko ohjaamassa vai ainoastaan sopeutumassa? Meidän pitää olla kuskin paikalla. Tekniset ratkaisut vapauttavat resursseja läsnäoloon, henkilökohtaiseen turvaan ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaamiseen – jos vain niin valitsemme.

Candidates' details

Candidates' chosen themes:
Mental health workHealthcareCare for the elderly
Wellbeing services county: South Karelia
Home municipality: Ruokolahti
Profession: johtava sote-asiantuntija, psykiatrian erikoislääkäri
Education: Masters degree
Age: 59
Native language: Finnish
Election budget: €2,000
Positions of trust:

Election compass answers

Find out more about the candidate's answers in the election compass.

Share candiate's page

Tell a friend about this candidate.

100% of votes of all counties counted.100%