Jump to content

County Elections 2022, Results service

Petra Schulze-Steinen

Centre Party of Finland

Petra Schulze-Steinen

Pirkanmaa
№ 378
Elected
Votes721
Calculated4,044.400

100% of county's votes counted

Votes

In advance366
In election day355
Total721

Share of the vote in the county

In advance0.3%
In election day0.4%
Total0.3%

Vote distribution

Loading
Vote distribution
MunicipalityVotesShare of the vote
Valkeakoski32745.4%
Tampere17724.5%
Akaa486.7%
Lempäälä344.7%
Ylöjärvi334.6%
Kangasala172.4%
Pälkäne141.9%
Pirkkala111.5%
Nokia101.4%
Urjala91.2%
Vesilahti91.2%
Orivesi81.1%
Hämeenkyrö60.8%
Sastamala50.7%
Juupajoki40.6%
Virrat40.6%
Ikaalinen30.4%
Parkano10.1%
Ruovesi10.1%
Kihniö00.0%
Kuhmoinen00.0%
Mänttä-Vilppula00.0%
Punkalaidun00.0%

Election promises

  1. 1
    Ihminen edellä – lähipalvelut: Haluan, että jokaisessa kunnassa jokainen palvelua tarvitseva saa parhaaksi katsomallaan tavalla – puhelimella, netissä tai tulemalla paikan päälle – ensikontaktin palveluihin. Yhdellä luukulla selvitetään, miten ja milloin jatkotoimet ovat järkevimmin saatavissa. Jatkohoito järjestetään tilanteen mukaan joko perinteisenä lähipalveluna, kotiin tuotuna, liikkuvilla asemilla tai digitaalisesti etänä. Resurssit jaetaan tarpeiden mukaan. Tärkeintä on, että tarpeisiin vastataan, ja avun äärelle pääsee sujuvasti ja viiveettä. Tämän eteen lupaan aluevaltuutettuna panostaa, ja sitä varten tuoda Pirkanmaan hyvinvointialueen käytettäväksi erityisesti talous-, organisaation kehittämis-, hankinta- ja muutosjohtamiskokemukseni ja -osaamiseni, jollaista tarvitaan kun hyvinvointialueiden rakenteet pannaan pystyyn.
  2. 2
    Sosiaalipalvelut ja arvokas vanhuus: Mielenterveys- ja päihdeongelmien määrä kasvaa. Yhä useampi nuori, opiskelija tai koululainen tuntee jäävänsä ongelmineen yksin. Koronasta johtunut yhteiskunnan seisahtaminen on lisännyt ja korostanut ongelmia. Ennalta ehkäisevän työn ja matalan kynnyksen neuvontapalveluiden merkitys on valtavan suuri. Jokainen ansaitsee arvokkaan vanhuuden. Erityisen tärkeätä tämä on silloin, kun oma toimintakyky on jo heikentynyt. Yksinäisyys on yhä useamman ikäihmisen seuralainen. Haluan, että nämä ongelmat ratkaistaan. Sitoudun aluevaltuutettuna edistämään näiden ”hiljaisten” palveluiden roolia syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja hyvinvoinnin parantamiseksi niin nuorille kuin ikäihmisillekin.
  3. 3
    Varaudutaan ikärakenteen muutokseen Pirkanmaan parhaaksi: Suomen ikärakenteen muutos (eli työikäisten määrän väheneminen suhteessa vanhempaan väestöön) lisää palveluiden tarvetta ja kustannuksia. Yksi ikärakenteen muutoksen vaikutus on pula sote-ammattilaisista lähivuosina. Siksi on kehitettävä uusia, tehokkaampia menetelmiä ja tapoja tehdä sekä hyödynnettävä palveluissa järkevästi uutta teknologiaa. On myös kiinnitettävä huomiota työhyvinvointiin ja alan kiinnostavuuteen työntekijän näkökulmasta. Sitoudun antamaan aluevaltuutetun panokseni sen eteen, että löydämme ratkaisut, jotka turvaavat työntekijöiden kiinnostuksen ja hyvien sote-palveluiden saannin tulevaisuudessakin.

Candidates' details

Candidates' chosen themes:
Children and young peopleCare for the elderlyBusiness
Wellbeing services county: Pirkanmaa
Home municipality: Valkeakoski
Profession: valtiovarainministerin erityisavustaja, lakimies
Education: Masters degree
Age: 53
Native language: Finnish
Election budget: €7,000
Positions of trust:

Election compass answers

Find out more about the candidate's answers in the election compass.

Share candiate's page

Tell a friend about this candidate.

100% of votes of all counties counted.100%