Hyppää sisältöön

Aluevaalit 2022, Tulospalvelu

Miia Kurttila

Suomen Sosialidemokraattinen Puolue

Miia Kurttila

Kymenlaakso
N:o 246
Valittu
Ääniä765
Vertausluku3 395,000

Alueen äänistä laskettu 100 %

Ääniä

Ennakkoon355
Vaalipäivänä410
Yhteensä765

Osuus hyvinvointialueen äänistä

Ennakkoon1,1 %
Vaalipäivänä1,4 %
Yhteensä1,2 %

Äänien jakautuminen

Ladataan
Äänien jakautuminen
KuntaÄäniäOsuus äänistä
Kotka71893,9 %
Hamina222,9 %
Pyhtää162,1 %
Kouvola81,0 %
Miehikkälä10,1 %
Virolahti00,0 %

Vaalilupaukset

  1. 1
    Mielen hyvinvointi kuuluu kaikille. Helpotetaan mielenterveys- ja päihdepalvelujen saamista ja varmistetaan tarpeenmukainen hoito, kuntoutus ja tuki riittävän pitkäkestoisesti, myös läheisille. Mielenterveys- ja päihdetyön järjestöt ovat hyvinvointialueen tärkeä kumppani. Turvataan myös järjestöjen kuuluminen hyvinvointialueen palveluihin ja toimintaedellytykset hyvinvointialueella.
  2. 2
    Hoitoon pääsy ja tarpeen mukainen tuki ovat jokaiselle kuuluva oikeus. Rakennetaan ihmislähtöiset, nykyaikaiset sote-palvelut ja varmistetaan palveluun pääsy kaikille, asuinpaikasta riippumatta. Oikea-aikaiset ja tarpeenmukaiset palvelut nopeuttavat paitsi toipumista, lisäävät hyvinvointia ja tuovat kustannussäästöjä. Kehitetään etä- ja kasvokkaispalveluja rinnakkain. Varmistetaan hoidon rinnalla ja jälkeen arjen tuki ja kuntoutus. Saavutettavat palvelut ovat Kymenlaakson yhteinen etu.
  3. 3
    Ennaltaehkäisevään ja hyvinvointia ja terveyttä edistävään työhön lisää panostuksia: Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työllä tähdätään toimintakyvyn, hyvinvoinnin ja osallisuuden lisäämiseen ja syrjäytymisen ja ongelmien ehkäisyyn. Se on muun muassa terveyttä edistävää työtä neuvoloissa ja kouluterveydenhuollossa, ehkäisevää päihdetyötä; varhaista tunnistamista ja puheeksiottoa, mielenterveyden tukemista ja matalan kynnyksen avun järjestämistä, liikunnan ja kulttuurin myönteisten vaikutusten tunnistamista ja hyödyntämistä. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työ on monialaista. Monesti hyvinvoinnin edistäminen ja ongelmien ehkäisy voivat toteutua samanaikaisesti ja limittäin. Kymenlaakson alueellista hyvinvointityötä tulee tehdä hyvinvointialueen, kuntien,sote-, liikunta- ja kulttuurijärjestöjen ja alueen asukkaiden kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Ehdokkaan tiedot

Ehdokkaan valitsemat teemat:
MielenterveystyöSosiaalipalvelutTerveydenhuolto
Hyvinvointialue: Kymenlaakso
Kotikunta: Kotka
Ammatti: toiminnanjohtaja
Koulutus: ylempi korkeakoulututkinto
Ikä: 47
Äidinkieli: suomi
Vaaleihin käytetty raha: 700 €
Luottamustoimet: Kunnanvaltuutettu

Vaalikoneen vastaukset

Tutustu ehdokkaan vaalikoneessa antamiin vastauksiin.

Jaa ehdokkaan sivu

Kerro tästä ehdokkaasta kaverillesi.

Kaikkien alueiden äänistä laskettu 100 %.100%