Hyppää sisältöön

Aluevaalit 2022, Tulospalvelu

Timo Salmisaari

Suomen Keskusta

Timo Salmisaari

Etelä-Karjala
N:o 265
Valittu
Ääniä318
Vertausluku1 066,600

Alueen äänistä laskettu 100 %

Ääniä

Ennakkoon216
Vaalipäivänä102
Yhteensä318

Osuus hyvinvointialueen äänistä

Ennakkoon0,7 %
Vaalipäivänä0,6 %
Yhteensä0,7 %

Äänien jakautuminen

Ladataan
Äänien jakautuminen
KuntaÄäniäOsuus äänistä
Ruokolahti10131,8 %
Imatra10031,4 %
Lappeenranta8827,7 %
Luumäki123,8 %
Taipalsaari92,8 %
Parikkala41,3 %
Lemi20,6 %
Rautjärvi20,6 %
Savitaipale00,0 %

Vaalilupaukset

  1. 1
    1. Toisistamme välittäminen ja keskinäinen huolenpito maakuntamme palvelujen ohjaajina. Elämme kaikki yhdessä ja jokaisella tulisi olla ympärillään tukiverkosto; perheen jäsenet, ystävät, läheiset ja tarvittavat tuen ammattilaiset. Tunnistamme toistemme tuen, avun, hoivan ja hoidon tarpeet. Ikäihmisille olemme velkaa hyvinvointimme luomisen. Lapsille ja nuorille pitää tarjota mahdollisuus jatkaa paremman maailman tekemistä. Tämä ei ole mahdollista ilman ekologisten muutosten ja ilmastonmuutoksen hallintaa. Olemme toisiamme varten.
  2. 2
    2. Uudistuvat lähipalvelut, jotka koostuvat vastaanottopalvelujen lisäksi monista muista palveluista. Kehittyvä sosiaali- ja terveysasema on oltava joka kunnassa. Elinympäristöön tehtävän työn avulla luodaan yhteisöllistä ja elinympäristöä vahvistavaa toimintaa. Kodin älylaitteet ilmoittavat, että kaikki ei ole kunnossa ja ammattilaiset saapuvat nopeasti kotiin. Arjen tarpeissa ovat mukana omaiset ja heidän tuetun työnsä lisäksi mukana ovat järjestöt ja vertaistuki. Yhteydet vertaistukeen ja kokemusasiantuntijoihin toteutuvat vaivattomasti ja globaalisti
  3. 3
    7. Tasapainoinen ja hallittu talouden pito – Samalla rahalla enemmän. Ilman tätä menetämme mahdollisuudet keskeisten arvojemme ylläpitämiseen. Ilman kovista arvoista huolehtimista pehmeät arvot katoavat. Jos raha loppuu, loppuu tasavertainen hyvinvointi. Maailmassa ei missään ole hyvinvointia ilman hallittua taloutta. Tämä taas ei mahdollista ilman megatrendien, kuten ilmaston muutoksen hallintaa.Tähän sisältyy Ihmislähtöinen, turvallisuutta ja hyvinvointia tuottava digitalisaatio. Tämä etenee joka tapauksessa. Keskeistä on kenen ehdoilla? Olemmeko ohjaamassa vai ainoastaan sopeutumassa? Meidän pitää olla kuskin paikalla. Tekniset ratkaisut vapauttavat resursseja läsnäoloon, henkilökohtaiseen turvaan ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaamiseen – jos vain niin valitsemme.

Ehdokkaan tiedot

Ehdokkaan valitsemat teemat:
MielenterveystyöTerveydenhuoltoVanhustenhoito
Hyvinvointialue: Etelä-Karjala
Kotikunta: Ruokolahti
Ammatti: johtava sote-asiantuntija, psykiatrian erikoislääkäri
Koulutus: ylempi korkeakoulututkinto
Ikä: 59
Äidinkieli: suomi
Vaaleihin käytetty raha: 2 000 €
Luottamustoimet:

Vaalikoneen vastaukset

Tutustu ehdokkaan vaalikoneessa antamiin vastauksiin.

Jaa ehdokkaan sivu

Kerro tästä ehdokkaasta kaverillesi.

Kaikkien alueiden äänistä laskettu 100 %.100%