Hyppää sisältöön

Aluevaalit 2022, Tulospalvelu

Lotta Paakkunainen

Suomen Keskusta

Lotta Paakkunainen

Länsi-Uusimaa
N:o 568
Varalla
Ääniä511
Vertausluku2 005,750

Alueen äänistä laskettu 100 %

Ääniä

Ennakkoon252
Vaalipäivänä259
Yhteensä511

Osuus hyvinvointialueen äänistä

Ennakkoon0,3 %
Vaalipäivänä0,3 %
Yhteensä0,3 %

Äänien jakautuminen

Ladataan
Äänien jakautuminen
KuntaÄäniäOsuus äänistä
Lohja46290,4 %
Espoo234,5 %
Raasepori91,8 %
Vihti91,8 %
Kirkkonummi40,8 %
Siuntio20,4 %
Hanko10,2 %
Kauniainen10,2 %
Inkoo00,0 %
Karkkila00,0 %

Vaalilupaukset

  1. 1
    Tärkeät lähipalvelut: Jokaisessa kunnassa pitää olla vähintään yksi sosiaali- ja terveysasema, josta lähipalvelut saa sujuvasti ja nopeasti. Palvelupisteiden tarjoamat palvelut voivat olla erilaisia riippuen alueen ihmisten tarpeista. Terveydenhuollossa lähipalvelut ovat tärkeä keino purkaa ja ennaltaehkäistä hoitojonojen syntymistä. Jokainen ikäihminen Suomessa saa omalla alueellaan inhimillisen ja laadukkaan hoivan, asuu hän sitten hoivakodissa tai kotona. Kumppanuus toimijoiden kanssa, kuten kyläyhdistykset, potilasyhdistykset, omaishoitajien yhdistys
  2. 2
    Hyvinvointi: Lapset ja nuoret: Tällä hetkellä lastensuojelu on kriisissä ja meidän tulisikin osoittaa tunnistamiseen, varhaiseen puuttumiseen, ennaltaehkäisyyn ja lastensuojeluun varoja. Meidän tulee tukea lapsiperheiden hyvinvointia. Nepsylapset ovat usein väliinputoajia, eivätkä välttämättä saa oikea-aikaista apua eikä hoitoa. Meidän tulee pitää huoli, että tunnistaminen ja henkilökunnan nepsyosaaminen paranee. Hyvinvointialueesta heti lapsiystävällinen Lastensuojelun Keskusliitto on 9.11.2021 julkaissut laajan tavoiteohjelmansa aluevaaleihin 2022. Minä tuen sitä. Hyvinvointialueiden rakennustyö kannattaa tehdä heti huolella ja palveluiden käyttäjät huomioiden, jotta tarvetta korjailla huonoja rakenteita jälkikäteen ei tule. Omaishoitajat: Omaishoitajat tekevät korvaamatonta ja tärkeää työtä ja meidän tulee tukea heitä niin, että he jaksavat ja voivat hyvin. Omaishoidosta puhuttaessa tulee myös muistaa, että usein omaishoitajana on myös lapsen huoltaja tai aikuisen lapsen huoltaja.
  3. 3
    Yhdistää sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut : Ensihoidon ja pelastuslaitoksen yhteistyön tulee olla saumatonta ja sujuvaa. Uudistuksessa on turvattava sopimuspalokuntien toimintaedellytykset. Yhtään paloasemaa ei pidä lakkauttaa.

Ehdokkaan tiedot

Ehdokkaan valitsemat teemat:
SosiaalipalvelutTasa-arvoEnnaltaehkäisevä toiminta
Hyvinvointialue: Länsi-Uusimaa
Kotikunta: Lohja
Ammatti: kyläasiamies, myyntikoordinaattori
Koulutus: ammattitutkinto
Ikä: 47
Äidinkieli: suomi
Vaaleihin käytetty raha: 200 €
Luottamustoimet: Kunnanvaltuutettu

Vaalikoneen vastaukset

Tutustu ehdokkaan vaalikoneessa antamiin vastauksiin.

Jaa ehdokkaan sivu

Kerro tästä ehdokkaasta kaverillesi.

Kaikkien alueiden äänistä laskettu 100 %.100%