Hyppää sisältöön

Aluevaalit 2022, Tulospalvelu

Petra Schulze-Steinen

Suomen Keskusta

Petra Schulze-Steinen

Pirkanmaa
N:o 378
Valittu
Ääniä721
Vertausluku4 044,400

Alueen äänistä laskettu 100 %

Ääniä

Ennakkoon366
Vaalipäivänä355
Yhteensä721

Osuus hyvinvointialueen äänistä

Ennakkoon0,3 %
Vaalipäivänä0,4 %
Yhteensä0,3 %

Äänien jakautuminen

Ladataan
Äänien jakautuminen
KuntaÄäniäOsuus äänistä
Valkeakoski32745,4 %
Tampere17724,5 %
Akaa486,7 %
Lempäälä344,7 %
Ylöjärvi334,6 %
Kangasala172,4 %
Pälkäne141,9 %
Pirkkala111,5 %
Nokia101,4 %
Urjala91,2 %
Vesilahti91,2 %
Orivesi81,1 %
Hämeenkyrö60,8 %
Sastamala50,7 %
Juupajoki40,6 %
Virrat40,6 %
Ikaalinen30,4 %
Parkano10,1 %
Ruovesi10,1 %
Kihniö00,0 %
Kuhmoinen00,0 %
Mänttä-Vilppula00,0 %
Punkalaidun00,0 %

Vaalilupaukset

  1. 1
    Ihminen edellä – lähipalvelut: Haluan, että jokaisessa kunnassa jokainen palvelua tarvitseva saa parhaaksi katsomallaan tavalla – puhelimella, netissä tai tulemalla paikan päälle – ensikontaktin palveluihin. Yhdellä luukulla selvitetään, miten ja milloin jatkotoimet ovat järkevimmin saatavissa. Jatkohoito järjestetään tilanteen mukaan joko perinteisenä lähipalveluna, kotiin tuotuna, liikkuvilla asemilla tai digitaalisesti etänä. Resurssit jaetaan tarpeiden mukaan. Tärkeintä on, että tarpeisiin vastataan, ja avun äärelle pääsee sujuvasti ja viiveettä. Tämän eteen lupaan aluevaltuutettuna panostaa, ja sitä varten tuoda Pirkanmaan hyvinvointialueen käytettäväksi erityisesti talous-, organisaation kehittämis-, hankinta- ja muutosjohtamiskokemukseni ja -osaamiseni, jollaista tarvitaan kun hyvinvointialueiden rakenteet pannaan pystyyn.
  2. 2
    Sosiaalipalvelut ja arvokas vanhuus: Mielenterveys- ja päihdeongelmien määrä kasvaa. Yhä useampi nuori, opiskelija tai koululainen tuntee jäävänsä ongelmineen yksin. Koronasta johtunut yhteiskunnan seisahtaminen on lisännyt ja korostanut ongelmia. Ennalta ehkäisevän työn ja matalan kynnyksen neuvontapalveluiden merkitys on valtavan suuri. Jokainen ansaitsee arvokkaan vanhuuden. Erityisen tärkeätä tämä on silloin, kun oma toimintakyky on jo heikentynyt. Yksinäisyys on yhä useamman ikäihmisen seuralainen. Haluan, että nämä ongelmat ratkaistaan. Sitoudun aluevaltuutettuna edistämään näiden ”hiljaisten” palveluiden roolia syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja hyvinvoinnin parantamiseksi niin nuorille kuin ikäihmisillekin.
  3. 3
    Varaudutaan ikärakenteen muutokseen Pirkanmaan parhaaksi: Suomen ikärakenteen muutos (eli työikäisten määrän väheneminen suhteessa vanhempaan väestöön) lisää palveluiden tarvetta ja kustannuksia. Yksi ikärakenteen muutoksen vaikutus on pula sote-ammattilaisista lähivuosina. Siksi on kehitettävä uusia, tehokkaampia menetelmiä ja tapoja tehdä sekä hyödynnettävä palveluissa järkevästi uutta teknologiaa. On myös kiinnitettävä huomiota työhyvinvointiin ja alan kiinnostavuuteen työntekijän näkökulmasta. Sitoudun antamaan aluevaltuutetun panokseni sen eteen, että löydämme ratkaisut, jotka turvaavat työntekijöiden kiinnostuksen ja hyvien sote-palveluiden saannin tulevaisuudessakin.

Ehdokkaan tiedot

Ehdokkaan valitsemat teemat:
Lapset ja nuoretVanhustenhoitoYrittäminen
Hyvinvointialue: Pirkanmaa
Kotikunta: Valkeakoski
Ammatti: valtiovarainministerin erityisavustaja, lakimies
Koulutus: ylempi korkeakoulututkinto
Ikä: 53
Äidinkieli: suomi
Vaaleihin käytetty raha: 7 000 €
Luottamustoimet:

Vaalikoneen vastaukset

Tutustu ehdokkaan vaalikoneessa antamiin vastauksiin.

Jaa ehdokkaan sivu

Kerro tästä ehdokkaasta kaverillesi.

Kaikkien alueiden äänistä laskettu 100 %.100%