Hoppa till huvudinnehåll

Områdesvalet 2022, Resultattjänst

Timo Salmisaari

Centern i Finland

Timo Salmisaari

Södra Karelen
Nr 265
Vald
Röster318
Jämförelsetal1 066,600

100 % av områdets röster räknade

Röster

Förtidsröster216
På valdagen102
Totalt318

Andel av välfärdsområdets röster

Förtidsröster0,7 %
På valdagen0,6 %
Totalt0,7 %

Röstfördelning

Laddar
Röstfördelning
KommunRösterAndel av rösterna
Ruokolax10131,8 %
Imatra10031,4 %
Villmanstrand8827,7 %
Luumäki123,8 %
Taipalsaari92,8 %
Parikkala41,3 %
Lemi20,6 %
Rautjärvi20,6 %
Savitaipale00,0 %

Vallöften

  1. 1
    1. Toisistamme välittäminen ja keskinäinen huolenpito maakuntamme palvelujen ohjaajina. Elämme kaikki yhdessä ja jokaisella tulisi olla ympärillään tukiverkosto; perheen jäsenet, ystävät, läheiset ja tarvittavat tuen ammattilaiset. Tunnistamme toistemme tuen, avun, hoivan ja hoidon tarpeet. Ikäihmisille olemme velkaa hyvinvointimme luomisen. Lapsille ja nuorille pitää tarjota mahdollisuus jatkaa paremman maailman tekemistä. Tämä ei ole mahdollista ilman ekologisten muutosten ja ilmastonmuutoksen hallintaa. Olemme toisiamme varten.
  2. 2
    2. Uudistuvat lähipalvelut, jotka koostuvat vastaanottopalvelujen lisäksi monista muista palveluista. Kehittyvä sosiaali- ja terveysasema on oltava joka kunnassa. Elinympäristöön tehtävän työn avulla luodaan yhteisöllistä ja elinympäristöä vahvistavaa toimintaa. Kodin älylaitteet ilmoittavat, että kaikki ei ole kunnossa ja ammattilaiset saapuvat nopeasti kotiin. Arjen tarpeissa ovat mukana omaiset ja heidän tuetun työnsä lisäksi mukana ovat järjestöt ja vertaistuki. Yhteydet vertaistukeen ja kokemusasiantuntijoihin toteutuvat vaivattomasti ja globaalisti
  3. 3
    7. Tasapainoinen ja hallittu talouden pito – Samalla rahalla enemmän. Ilman tätä menetämme mahdollisuudet keskeisten arvojemme ylläpitämiseen. Ilman kovista arvoista huolehtimista pehmeät arvot katoavat. Jos raha loppuu, loppuu tasavertainen hyvinvointi. Maailmassa ei missään ole hyvinvointia ilman hallittua taloutta. Tämä taas ei mahdollista ilman megatrendien, kuten ilmaston muutoksen hallintaa.Tähän sisältyy Ihmislähtöinen, turvallisuutta ja hyvinvointia tuottava digitalisaatio. Tämä etenee joka tapauksessa. Keskeistä on kenen ehdoilla? Olemmeko ohjaamassa vai ainoastaan sopeutumassa? Meidän pitää olla kuskin paikalla. Tekniset ratkaisut vapauttavat resursseja läsnäoloon, henkilökohtaiseen turvaan ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaamiseen – jos vain niin valitsemme.

Kandidatens uppgifter

Kandidatens valteman:
MielenterveystyöTerveydenhuoltoVanhustenhoito
Välfärdsområde: Södra Karelen
Hemkommun: Ruokolax
Yrke: johtava sote-asiantuntija, psykiatrian erikoislääkäri
Utbildning: ylempi korkeakoulututkinto
Ålder: 59
Modersmål: suomi
Valbudget: 2 000 €
Förtroendeuppdrag:

Svar i valkompassen

Bekanta dig med kandidatens svar i valkompassen.

Dela kandidatens sida

Berätta om den här kandidaten för din kompis.

100 % av rösterna i alla områden räknade.100%