Hoppa till huvudinnehåll

Områdesvalet 2022, Resultattjänst

Lotta Paakkunainen

Centern i Finland

Lotta Paakkunainen

Västra Nyland
Nr 568
Suppleant
Röster511
Jämförelsetal2 005,750

100 % av områdets röster räknade

Röster

Förtidsröster252
På valdagen259
Totalt511

Andel av välfärdsområdets röster

Förtidsröster0,3 %
På valdagen0,3 %
Totalt0,3 %

Röstfördelning

Laddar
Röstfördelning
KommunRösterAndel av rösterna
Lojo46290,4 %
Esbo234,5 %
Raseborg91,8 %
Vichtis91,8 %
Kyrkslätt40,8 %
Sjundeå20,4 %
Hangö10,2 %
Grankulla10,2 %
Ingå00,0 %
Högfors00,0 %

Vallöften

  1. 1
    Tärkeät lähipalvelut: Jokaisessa kunnassa pitää olla vähintään yksi sosiaali- ja terveysasema, josta lähipalvelut saa sujuvasti ja nopeasti. Palvelupisteiden tarjoamat palvelut voivat olla erilaisia riippuen alueen ihmisten tarpeista. Terveydenhuollossa lähipalvelut ovat tärkeä keino purkaa ja ennaltaehkäistä hoitojonojen syntymistä. Jokainen ikäihminen Suomessa saa omalla alueellaan inhimillisen ja laadukkaan hoivan, asuu hän sitten hoivakodissa tai kotona. Kumppanuus toimijoiden kanssa, kuten kyläyhdistykset, potilasyhdistykset, omaishoitajien yhdistys
  2. 2
    Hyvinvointi: Lapset ja nuoret: Tällä hetkellä lastensuojelu on kriisissä ja meidän tulisikin osoittaa tunnistamiseen, varhaiseen puuttumiseen, ennaltaehkäisyyn ja lastensuojeluun varoja. Meidän tulee tukea lapsiperheiden hyvinvointia. Nepsylapset ovat usein väliinputoajia, eivätkä välttämättä saa oikea-aikaista apua eikä hoitoa. Meidän tulee pitää huoli, että tunnistaminen ja henkilökunnan nepsyosaaminen paranee. Hyvinvointialueesta heti lapsiystävällinen Lastensuojelun Keskusliitto on 9.11.2021 julkaissut laajan tavoiteohjelmansa aluevaaleihin 2022. Minä tuen sitä. Hyvinvointialueiden rakennustyö kannattaa tehdä heti huolella ja palveluiden käyttäjät huomioiden, jotta tarvetta korjailla huonoja rakenteita jälkikäteen ei tule. Omaishoitajat: Omaishoitajat tekevät korvaamatonta ja tärkeää työtä ja meidän tulee tukea heitä niin, että he jaksavat ja voivat hyvin. Omaishoidosta puhuttaessa tulee myös muistaa, että usein omaishoitajana on myös lapsen huoltaja tai aikuisen lapsen huoltaja.
  3. 3
    Yhdistää sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut : Ensihoidon ja pelastuslaitoksen yhteistyön tulee olla saumatonta ja sujuvaa. Uudistuksessa on turvattava sopimuspalokuntien toimintaedellytykset. Yhtään paloasemaa ei pidä lakkauttaa.

Kandidatens uppgifter

Kandidatens valteman:
SosiaalipalvelutTasa-arvoEnnaltaehkäisevä toiminta
Välfärdsområde: Västra Nyland
Hemkommun: Lojo
Yrke: kyläasiamies, myyntikoordinaattori
Utbildning: ammattitutkinto
Ålder: 47
Modersmål: suomi
Valbudget: 200 €
Förtroendeuppdrag: Ledamot i kommunfullmäktige

Svar i valkompassen

Bekanta dig med kandidatens svar i valkompassen.

Dela kandidatens sida

Berätta om den här kandidaten för din kompis.

100 % av rösterna i alla områden räknade.100%