Hoppa till huvudinnehåll

Områdesvalet 2022, Resultattjänst

Petra Schulze-Steinen

Centern i Finland

Petra Schulze-Steinen

Birkaland
Nr 378
Vald
Röster721
Jämförelsetal4 044,400

100 % av områdets röster räknade

Röster

Förtidsröster366
På valdagen355
Totalt721

Andel av välfärdsområdets röster

Förtidsröster0,3 %
På valdagen0,4 %
Totalt0,3 %

Röstfördelning

Laddar
Röstfördelning
KommunRösterAndel av rösterna
Valkeakoski32745,4 %
Tammerfors17724,5 %
Ackas486,7 %
Lempäälä344,7 %
Ylöjärvi334,6 %
Kangasala172,4 %
Pälkäne141,9 %
Birkala111,5 %
Nokia101,4 %
Urjala91,2 %
Vesilahti91,2 %
Orivesi81,1 %
Tavastkyro60,8 %
Sastamala50,7 %
Juupajoki40,6 %
Virdois40,6 %
Ikalis30,4 %
Parkano10,1 %
Ruovesi10,1 %
Kihniö00,0 %
Kuhmois00,0 %
Mänttä-Vilppula00,0 %
Punkalaidun00,0 %

Vallöften

  1. 1
    Ihminen edellä – lähipalvelut: Haluan, että jokaisessa kunnassa jokainen palvelua tarvitseva saa parhaaksi katsomallaan tavalla – puhelimella, netissä tai tulemalla paikan päälle – ensikontaktin palveluihin. Yhdellä luukulla selvitetään, miten ja milloin jatkotoimet ovat järkevimmin saatavissa. Jatkohoito järjestetään tilanteen mukaan joko perinteisenä lähipalveluna, kotiin tuotuna, liikkuvilla asemilla tai digitaalisesti etänä. Resurssit jaetaan tarpeiden mukaan. Tärkeintä on, että tarpeisiin vastataan, ja avun äärelle pääsee sujuvasti ja viiveettä. Tämän eteen lupaan aluevaltuutettuna panostaa, ja sitä varten tuoda Pirkanmaan hyvinvointialueen käytettäväksi erityisesti talous-, organisaation kehittämis-, hankinta- ja muutosjohtamiskokemukseni ja -osaamiseni, jollaista tarvitaan kun hyvinvointialueiden rakenteet pannaan pystyyn.
  2. 2
    Sosiaalipalvelut ja arvokas vanhuus: Mielenterveys- ja päihdeongelmien määrä kasvaa. Yhä useampi nuori, opiskelija tai koululainen tuntee jäävänsä ongelmineen yksin. Koronasta johtunut yhteiskunnan seisahtaminen on lisännyt ja korostanut ongelmia. Ennalta ehkäisevän työn ja matalan kynnyksen neuvontapalveluiden merkitys on valtavan suuri. Jokainen ansaitsee arvokkaan vanhuuden. Erityisen tärkeätä tämä on silloin, kun oma toimintakyky on jo heikentynyt. Yksinäisyys on yhä useamman ikäihmisen seuralainen. Haluan, että nämä ongelmat ratkaistaan. Sitoudun aluevaltuutettuna edistämään näiden ”hiljaisten” palveluiden roolia syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja hyvinvoinnin parantamiseksi niin nuorille kuin ikäihmisillekin.
  3. 3
    Varaudutaan ikärakenteen muutokseen Pirkanmaan parhaaksi: Suomen ikärakenteen muutos (eli työikäisten määrän väheneminen suhteessa vanhempaan väestöön) lisää palveluiden tarvetta ja kustannuksia. Yksi ikärakenteen muutoksen vaikutus on pula sote-ammattilaisista lähivuosina. Siksi on kehitettävä uusia, tehokkaampia menetelmiä ja tapoja tehdä sekä hyödynnettävä palveluissa järkevästi uutta teknologiaa. On myös kiinnitettävä huomiota työhyvinvointiin ja alan kiinnostavuuteen työntekijän näkökulmasta. Sitoudun antamaan aluevaltuutetun panokseni sen eteen, että löydämme ratkaisut, jotka turvaavat työntekijöiden kiinnostuksen ja hyvien sote-palveluiden saannin tulevaisuudessakin.

Kandidatens uppgifter

Kandidatens valteman:
Lapset ja nuoretVanhustenhoitoYrittäminen
Välfärdsområde: Birkaland
Hemkommun: Valkeakoski
Yrke: valtiovarainministerin erityisavustaja, lakimies
Utbildning: ylempi korkeakoulututkinto
Ålder: 53
Modersmål: suomi
Valbudget: 7 000 €
Förtroendeuppdrag:

Svar i valkompassen

Bekanta dig med kandidatens svar i valkompassen.

Dela kandidatens sida

Berätta om den här kandidaten för din kompis.

100 % av rösterna i alla områden räknade.100%